Om rums.dk

Appetitvækker

Her i webshoppen finder du et nyt frisk bud på nye og klassiske design varer der matcher godt til dig og dine rum eller til din virksomhed.
Vores sortiment er kvalitetsmæssigt højt, og vi har bestræbt os på at finde et udvalg af varer, som ikke findes alle steder.
En del af vores varer er designet af nytænkende kunstnere, og desuden har vi haft fokus på at finde varer som er produceret under gode arbejds- og miljøforhold såsom Mikael Nilssons design produkter.
Vi ønsker at forny os hele tiden og vi er konstant på jagt efter nye design og gode ideer.

Idégrundlag og vision

Med tidens trend er der et stadigt større fokus på kvalitet i omgivelserne både på arbejdspladsen og i privaten. Idéen til rums.dk bygger på intentionen om at fylde rum og omgivelser med design og materialer, som der er tænkt over.

Vi ønsker at være den foretrukne web-shop, når...

- du skal handle kvalitetsprodukter til dig selv
- boligens udtryk skal fornys med lækkert, farvestrålende, trendy, smukt og anvendeligt interiør og som medvirker til at rummene udstråler en harmonisk  
  helhed med den øvrige indretning i boligen
- den mindre virksomhed skal indrettes med produkter der udstråler kvalitet og som styrker innovation og kommunikation både hos medarbejdere og kunder.

Hvem er "vi"

"Vi" er Lise-Lotte og Vibeke - vi gik igang med dette spændende webshop-projekt i foråret 2008.
Og vi har et fortsat ønske om at finde nye designs som vores kunder kan li´ og som vi også selv er vilde med!
Hvis du vil høre mere kan du følge os på vores blog, som du finder her på vores side - evt tryk her

Til forbrugere

Har du ønsker som du ikke lige finder her på siden - en bestemt vare eller en idé til nye varer - er du meget velkommen til at kontakte os på rums@rums.dk.

Til designere - indretningsarkitekter - boligstylister

Har du en idé til fremtidens design eller interiør til den mindre virksomhed eller i privaten, vil vi gerne invitere til en udveksling af tanker - hvem ved - måske kunne vi i fællesskab kreere fremtidens "klassiker".

Til producenter - importører

Har du spændende design produkter - som du kan forestille dig som en vare i vores sortiment, vil vi meget gerne høre fra dig. Strategien for produktet spænder vidt indenfor materialer, form, anvendelsesmuligheder, størrelse, stil og design alt sammen underlagt et krav om høj kvalitet, bæredygtighed og gode arbejds- og miljøforhold.

Til pressen

Har du brug for billeder fra rums.dk, der dækker den vinkel, du har valgt til din boligreportage eller nyhed, så kontakt os - vi deler gerne ud.

Læs vores pressemeddelelser:

Vild med design? - bragt den 23. juni 2008 i PressPort - Klik Her
Former og Farver der fænger - bragt den 9. februar i PressPort - Klik Her