Sikker betaling


I rums.dk butik kan du bestille dine varer online og betale med: VISA/DANKORT, MASTERCARD, VISACARD, VISA ELECTRON, MAESTRO, JCB.
Alle priser på web-adressen http://www.rums.dk - er inkl. moms medmindre andet er angivet.

Betaler du med Dankort eller kreditkort, bliver beløbet reserveret hos PBS. I rums.dk kan vi først hæve beløbet, når vi afsender din ordre. Betalingsdata sendes til PBS i krypteret form (SSL), og på intet tidspunkt kan eller vil rums.dk få adgang til dine personlige betalingsdata, ligesom disse data ikke opbevares i vores betalingssystem.

Ved betaling med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken rums.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes altså først, når varerne sendes fra rums.dk.
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.